Lalin Houses
Lalin Residence
secluded retreat in the mediterranean countryside

Lalin Houses, 2021

Lalin residence is located on a secluded site in the forests of Gökçeovacık, a village close to the famous tourism spot Göcek. The design takes advantage of the irregular geometry of the site to provide a private retreat the blurs the boundaries between interiors and exteriors.

Individual functions of the house are visually connected by a central atrium that houses a gathering space and the staircase. The lower floor contains spaces for daily activities, which connect directly with the surrounding garden on western and soutern facades and the swimming pool on the eastern side.

The upper floor houses bedrooms and shared amenities, offering a private zone but still maintaining dialogue with the ground floor via the gallery.

Lalin Residence
Lalin Residence
Visuals
Information

LOCATION // Göcek-Gökçeovacık, Muğla, Turkey

CONS. AREA // 250m²

TEAM // Onur Özkoç, Heves Beşeli, Derya Fidan Çakıroğlu, Elif Görkem Köse

Project Feed
Related Projects