TÜMAŞ Headquarters
cam5_web_RGB.jpg

TÜMAŞ Headquarters, 2012

The proposal for TUMAS Headquarters utilizes 4 stripes that envelop the block and organize interiors. The new form features a double facade housing a vegetation layer in between. The outer façade, the stripes, define the building form and control the sunlight exposure on the west elevation. The stripes are bent over the ground floor to define a public floor on street level. Public functions such as the TUMAS library, an exhibition zone, and a small café are located on this level in order to merge the building with the busy pedestrian traffic.

Visuals
Information

LOCATION // Ankara, Turkey

CONS. AREA // 2640m²

CLIENT // TÜMAŞ (Competition)

TEAM // Onur Özkoç, Heves Beşeli, Duygu Tüntaş, Ali Yücel Özdemir, Fadime Yılmaz

Project Feed
Related Projects